καθαιρεσεις ktirion Options

Επιγονατίδες Εξωτερικές Ασφαλείας - Εργασίας - Προστασίας

Δύο παράλληλες, διαχωρισμένες μεταξύ τους, γραμμικές σκάλες οδηγούν από τον δρόμο στον αντίστοιχο ημιυπαίθριο χώρο τής κύριας εισόδου κάθε κατοικίας. Η συμμετρική διάρθρωση των λευκών όγκων και η απόληξή τους με διακοσμητική ανάγλυφη ταινία και μικρό γείσο ή κεραμίδια, μαρτυρούν μορφολογικές παραχωρήσεις –προσωπικές μικρές εμμονές– ενός ικανότατου, κατά τα άλλα, μοντερνιστή αρχιτέκτονα.²³

Επιπρόσθετα, η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα διαχείρησης των προιόντων κατεδάφισης και εκσκαφης σε ΑΚΕΠ.

Όλες οι εικόνες της δημοσίευσης έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, ενώ έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναφορά της προέλευσής τους.

Από έρευνες της Αστυνομίας δεν διαπιστώθηκε να υπάρχει στην περιοχή οποιοδήποτε άτομο το οποίο να ήταν ενδεχομένως υποψήφιο να δεχθεί απειλές μέσω εκρηκτικού μηχανισμού.

²¹ Τα εισιτήρια για το κοινό ήταν λευκού χρώματος, ακριβότερα από αυτά για τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου και τους στρατιώτες, που ήταν κίτρινου χρώματος.

Αποτελείται από έξι βασικά μέτρα για την καταπολέμηση του επιθετικού φορολογικού σχεδιασμού, ενώ προτείνει τη δημιουργία κοινών ορισμών όρων, όπως "μόνιμη εγκατάσταση", "φορολογικοί παράδεισοι" και "ελάχιστοι οικονομική ουσία".

Ηράκλειο: Πιο "αλμυρά" φέτος τα γλυκά των Χριστουγέννων

Νέος γύρος κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο Κεραμιδάκι για να προχωρήσει το έργο της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου

Δυστυχώς, ανάμεσα στα έργα που έχουν οριστικά χαθεί υπάρχουν πολλά, εξίσου καλά ή και καλύτερα από όσα παρουσιάστηκαν εδώ, που καταδικάστηκαν στο «απόλυτο σκοτάδι» λόγω έλλειψης ντοκουμέντων. Ας ελπίσουμε ότι οι σύγχρονες δυνατότητες καταγραφής, διατήρησης και ανάκτησης δεδομένων, θα διασφαλίσουν την, έστω, εικονική «επιβίωση» των κατοπινών απωλειών στην άπειρης χωρητικότητας μνήμη των ηλεκτρονικών μας συστημάτων. Και, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αναζητούν σε παρελθόντες χρόνους…

«Η παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω των επαναλαμβανόμενων καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν μακροπρόθεσμα, εξαιτίας της πανδημίας, ως προς την ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών νομιμοποίησης/τακτοποίησης των σχετικών έργων», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και πρόσθεσε ότι «η υλοποίηση κατεδάφισης και της αποβολής στην παρούσα χρονική συγκυρία, θα ήταν δυσχερής get more info για πολυπληθείς ομάδες ενδιαφερομένων και τουριστικές επιχειρήσεις που επικεντρώνουν τη δραστηριότητα τους σε έργα κατασκευασμένα στον αιγιαλό και την παραλία, χωρίς να υφίσταται ενεργή απόφαση παραχώρησης της χρήσης αυτών».

Το ονειρεμένο χειμωνιάτικο σκηνικό της Δυτικής Μακεδονίας

Άγιος Δημήτριος: “Ρίχτερ” Παπατριανταφύλλου στη δημοτική αρχή

Ξεκινά αύριο η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *